Welkom bij de nieuwe site van Verwenplein

Klantenservice

Leveringen & betalingen:

Verzending binnen Nederland

Alle verzendingen worden verstuurd via PostNL. Zij bezorgen uw bestelling overdag op het door u aangegeven adres. Afhankelijk van de grootte en gewicht zal Verwenplein de artikelen verzenden via als zijnde brievenbuspost of pakketpost. Voor de pakketpost zal er bij het aflevering worden gevraagd om een handtekening voor ontvangst. Mocht u niet thuis zijn op het moment dat de bestelling bij u wordt aangeboden, dan zal de koerier een formulier bij u in de bus achterlaten. Hierna zal PostNL het pakket de volgende werkdag nogmaals bij u aan bieden. Mocht u in dat geval nog niet in staat zijn om het pakket aan te nemen dan kunt u dit afhalen bij het aangegeven postkantoor met een geldig legitimatie bewijs.

Wanneer wordt uw bestelling verstuurd

Zodra de betaling van het door u bestelde artikel binnen is wordt het artikel in het magazijn verzendklaar gemaakt. Dit proces is een zorgvuldig proces
waarbij het artikel wordt gecontroleerd en vervolgens verzonden. Zodra het Pakket wordt aangeboden bij PostNL zal het normaalgesproken 1 werkdag duren voordat het pakket aan uw voordeur wordt aangeboden. Het hele traject zal tussen de 3 en de 8 werkdagen in beslag nemen. Door dit traject te doorlopen hopen wij u een uitstekende service te kunnen bieden met onze producten.

Kosten

Levering binnen Nederland. Verzending binnen Nederland is gratis voor bestellingen boven 250 euro. Voor bestellingen beneden de 250 euro wordt 6,75 euro in rekening gebracht. Indien u de artikelen zelf komt afhalen bij ons magazijn, dan zijn hier uiteraard ook geen extra kosten aan verbonden.

Overboeken / Vooruitbetalen (gratis)

U maakt het bedrag, voor het artikel en de verzendkosten, over op onze rekening bij ABN Amro. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, verzenden wij het artikel. Dit is een gemakkelijke en veilige manier van betalen. Alle instructies om het geld over te maken vind u in de email die u ontvangt na uw bestelling.
LET OP: Minimale verwerkingstijd van deze betaling is 1 werkdag.

Creditcards

Momenteel is het nog niet mogelijk met creditcard te betalen. Deze mogelijkheid zal mogelijk in de toekomst worden toegevoegd aan de betalingsmogelijkheden.

Algemene vragen

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan hier contact met ons op.

klik hier om terug naar de homepage te gaan.